AIESEC Epilogue

Am intrat in AIESEC in primul an de facultate (a doua facultate) fiind intrigat de tagline-ul “The international platform for young people to discover and develop their full potential” si desigur si datorita indemnelor venite din partea unei foste colege de liceu careia ii voi fi mereu recunoscator.

Au fost training-uri, teambuilding-uri, conferinte, responsabilitati, intalniri de mentorship, prietenii, intalniri de project management (tinute seara tarziu cand altii erau prin cluburi) si sa nu uitam multa multa distractie.

Acum totul (sau nu chiar totul) se sfarseste printr-o conferinta, un cocktail party (cel mai bine organizat de pana acum) cu dress-code (doar vorbim de AIESEC, nu?) si cateva diplome care atesta implicarea “fostilor membri” si consolideaza promisiunea lor de a face mereu parte din grupul celor care vor sustine organizatia pe viitor.

Ne raman amintirile si toate cele invatate in AIESEC in timp ce privim spre viitorul nostru, indiferent de ce inseamna asta.   Eu unul, la fel ca multi alti alumni AIESEC ma voi orienta spre JCI. Un loc unde sper sa descopar in continuare lucruri noi si sa ma simt cel putin la fel de bine.

Work hard! Party harder!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu